vrijdag 11 augustus 2017

Kraamvisite met een cadeautje

In juli is een goede vriendin van mij bevallen van een heel mooi meisje. Ik mocht al gauw even langs komen maar afgelopen weekend gingen we met z'n allen nog op kraamvisite. De jongens hadden er echt naar uitgekeken en hadden allebei flink geknutseld om cadeaus te maken voor de baby en de kersverse papa en mama. 
Eenmaal daar hadden ze uiteindelijk weinig aandacht voor het moie meisje. Een vlugge blik, overhandiging van de cadeaus en daarna druk spelen ;)
Zelf vond ik het wel heel leuk om zo'n klein humpie weer te zien en even vast te mogen houden. En even kort bijkletsen met mijn vriendin. Het was ook echt maar kort want we zijn best een drukke visite met drie kleine kinderen. 

Een kraammand cadeau


Het echte cadeau had ik bij mijn eerste visite al gegeven, dat was een kraammand wat eigenlijk een dienblad was :)
Ik had het idee wel eens voorbij zien komen maar nog nooit iemand in mijn omgeving gehad die ik zoiets cadeau kon doen dus ik heb zelf minstens zoveel genoten van het samenstellen en inpakken als mijn vriendin van het uitpakken ;) Het idee is dat je een pakket maakt met tien (of meer of minder) cadeautjes en dat er elke dageen cadeautje open gemaakt wordt.
Ik wilde allemaal favorieten van onszelf erin stoppen maar helaas was mijn belangrijkste cadeautje uitverkocht in de echte winkel. Ik besloot het online te bestellen maar voor ik daar toe kwam liep ik in een andere winkel tegen een prachtig cadeau aan. Allebei zou wat veel worden dus gooide ik het oorspronkelijke plan overboord en kocht een heel mooie aardewerk bel in de wereld winkel met de tekst: welkom op de wereld. Hij heeft rondom een band in regenboogkleuren en de klepel is een duif. 
Verder stopte ik in de mand een setje spuugdoekjes, een reep chocola, voor mama een tijdschrift voor mama, een paar lekkere biertjes voor de papa met nootjes en sap voor de mama, een tube wolvet en stapelbekers.
Elke dag mocht er wat uitgepakt en telkens kreeg ik een appje met reactie op het pakje van die dag. Mijn vriendin en ik hebben allebei genoten. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten